Magunkról

MI IS A PETÍCIÓZÁS ÉS MIÉRT JÓ EZ?

Minden nap, de lehet, hogy már szinte óránként hallunk egy-egy olyan információt ami megbotránkoztat bennünket, vagy ami miatt szinte azonnal cselekedni szeretnénk, ha lehetőségünk adódna.

De hogyan is léphetne fel bárki is egy személyben egy szerinte téves politikai döntés, egy megkérdőjelezhető törvény, egy rossz munkahelyi szabály, vagy egy környezetkárosító tevékenység ellen? Vagy hogyan segíthetne ugyanez a személy egy súlyos betegen, vagy egy éhező állaton főleg ha több száz kilóméterre van tőle?

A megoldást remélhetőleg közelebb tudjuk hozni azzal, hogy közösen teszünk érte. A petíciók világszerte emberek millióit mozdítják meg egy-egy jóügy mellett és serkentik összefogásra az embereket, hogy álljanak ki a cél érdekében. A közösség erejét kihasználva minden sokkal megvalósíthatóbbá válik. 

 

A peticio.hu weboldalon az elmúlt évek alatt több ezren regisztráltak és kezdeményeztek petíciót, illetve írták alá a számukra szimpatikus indítványokat. Ez év végén egy rendszerhibát követően úgy gondoltuk, hogy valamit változtatnunk kell a weboldalon. A változtatásból pedig egy teljesen megújult honlap lett ami világszínvonalon lesz képes megoldani 2018-tól a petíciók indítását. Sőt, egy új funkciót is szeretnénk majd kialakítani (támogatások indítását) egy alapítványon keresztül…

Addig is próbáljuk meg együtt a petíció indítást, hogy jobb hellyé tegyük előbb szűk, majd mind tágabb környezetünket. Ne hagyjuk, hogy ami rossz az megmaradjon, mert itt és most tehetünk ellene! Kérjük, hogy használd Te is a peticio.hu weboldalát és oszd meg ismerőseiddel akár közösségi oldaladon is ezt a lehetőséget, illetve saját kezdeményezésedet és mások szimpatikus petícióit![/container]

[/parallax]

Our Team

David Gil
David Gil
Co-Founder
Karen Skinner
Karen Skinner
Graphic Designer
Patrick Chew
Patrick Chew
Product Header
Megan Lubin
Megan Lubin
Marketing Manager

[/container]

[/column][/grid]

[/container]

[/segment]